Contact

Contact
Vragen? Wij helpen u graag!          

De kans is groot dat het antwoord op uw vraag te vinden is bij de vragen over deze website‚Äč
Wordt uw vraag hierin niet beantwoord? Kijk dan hieronder aan wie u uw vraag het beste stelt.

Ik heb een vraag over:
  • Lopende aanvraag, producten of technische details. Neem dan contact op met de betrokken netbeheerder, het waterbedrijf of aanbieder(s) van media en communicatie. De contactgegevens vindt u in het statusoverzicht (hiervoor dient u ingelogd te zijn) van uw aanvraag of via mijn netbeheerders.
  • Planning of uitvoering van werkzaamheden. Neem dan contact op met uw netbeheerder of de aannemer (het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert). De contactgegevens vindt u in uw statusoverzicht (via "Uw aanvragen", hiervoor dient u ingelogd te zijn) of via mijn netbeheerders.
  • Aanvraagformulier van mijnaansluiting.nl. Voor meer informatie over de werking van de site en het doen van een aanvraag kijkt u bij het aanvraag proces. Hier staat stapsgewijs uitgelegd hoe u een aanvraag doet. 
  • Stichting mijnaansluiting.nl
       De stichting is een samenwerkingsverband van netbeheerders, die het aanvragen en beheren van ondergrondse aansluitingen in heel Nederland klantvriendelijker willen organiseren. Meer informatie over de stichting vindt u op stichting.mijnaansluiting.nl.

 

ElektriciteitGasWarmteWaterRioolMedia & Communicatie

Mijnaansluiting.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk wat dit voor u betekent. Wanneer u doorgaat accepteert u het gebruik van deze cookies. Akkoord